Villamosipari felhasználások

Villamos rendszerek

A CTRL ultrahangos érzékelője könnyű, kompakt és könnyen hordozható, miközben ív- vagy korona kisülést keressük a termelő egységekben, vagy egy villamos alállomáson. Az analóg mérőműszer rendelkezik egy biztonsági funkcióval, ami lehetővé teszi a fejhallgatók használatának mellőzését olyan szituációkban, amikor a gépkezelő a forgalom közepén áll vagy hallania kell egy közeledő tehergépkocsit vagy villástargoncát. Az UL101 készlethez tartozó akusztikai kiegészítő kellékek nagyon hatékonyak a transzformátorok belső kisülésének helymeghatározásában.

Amikor kis transzformátorokat hallgatunk, az akusztikai kelléket vagy a koncentrátort ritkán tartja a vizsgáló jó szögben, a transzformátor házához viszonyítva. Bármilyen statikus feltöltést, berezgést vagy hegyes impulzuscsúcsot eltárol a mérőműszer. Amikor egy távoli ív- vagy korona kisülést hallgatunk, szükségszerű a koncentrátorok egyikének vagy a PowerBeam 300-nak a használata. A PowerBeam 300 ideális az erőátviteli alállomások korona kisüléseinek megtalálásához, annak a képességének köszönhetően, hogy 300 láb (91,44 méter) távolságból is hajszálpontosan behatárolja a baj forrását. A mérőműszer veszélyes távolságon kívül maradhat (az elkerített területen kívül), és megcélozhatjuk vele a kerámia transzformátorokat. A hely ezt követően háromszögezéssel meghatározható, hogy biztosan a megfelelő transzformátort javítsák meg.


Alkalmazható: transzformátorok, valamint magasfeszültségű vezetékek és szigeteléseik ellenőrzésére, kapcsolók, gyújtások, relék és villanymotorok keféinek vizsgálatára.

Delta3N Kft. 1996-2024 © Minden jog fenntartva.
PDM-RCM Termográfia - FLUKE Termokamera - Wuhan Guide Gépvédelem Rezgés Ultrahang szivárgás
Delta-3N Kft. Kastély Mernye Kastély Szentgáloskér
Látogatott weboldalak készítése és keresõoptimalizálás